Followers

Wednesday, April 26, 2017

#SusunAtur : DiY Lokasi Simpanan Cekak

اَلسَّلاَ مُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


Harini bonda nak share simple #susunatur yang dilaksanakan pada senja nan merah semalam, hehehe...

Tak banyak pun, sikit je...

Seingat bonda, setiap kali nak attend  wedding, sure  bonda ada beli cekak baru.
Almaklumla, anak dara 2 orang....
Beli pon kt Mr. DiY je, banyak pilihan dan rambang mata jadinya...

Apa yang pasti, cekak ni berterabur merata...

Disebabkan rumah bonda ni rumah kampung dan
ada sebahagian papan termasuk la kat bilik anak-anak dara yang 2 orang tu...
Makanya bonda menggunakan seadanya dengan cara yang sangat jimat...

Bahan-bahan :
** Riben terpakai
** Stapler

dan hasilnya adalah seperti di gambar...

ini hasilnya tapi bonda dah betulkan sikit, bagi ada gap antara cekak
(rajin nanti bonda upload gambar baru)

ini sumber google yang bonda cuba aplikasikan seperti hasil di atas.

Oook, itu saja untuk entry kali ni...
Semoga bermanfaat.

Love insyiman,
Peace no war.

No comments:

Saat Aku Melihat Dunia

Aku Terima Maharnya

Nurul Insyirah bt Muhamad Hafiz

Nurul Iman bt Muhamad Hafiz

Designed by UMIESUEstudio 2014 FOR INSYIMANHAFIZ