Followers

Sunday, January 12, 2014

Key Cover

Assalamualaikum wbt...
Selamat bersiaran di hujung minggu.

hujung mggu pastinya bonda isi dgn mencuci mate keluar.
x g mane pon. Klw x ke tesco, k4 (susah kan nk sebut aeon big) , jj perda @ pon sunway carnival la...
bile kt tesco...kaki ni mmg laju je melangkah masuk Mr. D.I.Y

nak jd cite smlm (sabtu) mmg bonda bhajat nk g d.i.y coz nk cari pelapik gas yg roda tu. Dlm mase yg same nk cari pembaris utk c kakak... rerajen nnt bonda up story pasal smggu ptama kakak bsekolah 5tahun...

Selesai menyambar ape yg perlu n ketika melalui 1 lorong brg2 bonda da terperasn kn sesuatu plak yg display kt c2...

ape tu???




Klw nk taw, ni la die yg bonda nmpk.
x pk panjang, bonda sambau je...
nk kene xplain ke? Asenye x perlu kot.tgk pix pon da taw...
so, pd sesape yg byk kunci tu mcm sis Yana,
blh la gunekn kekdah ni...
Dekt atas getah cover tu blh je dilabelkn...
Nk kai sticker blh, nk kai maker free hand pon blh....
Cantek ponnn cantekkk...
Arga spt yg tertera la ye...
Bonda up n3 ni tanpa projek dr bonda sndiri tp asenye xperlu kot nk up story pasal hasilnye coz simpel je...kn2...

Sekian n3 ari minggu.

Luv insyimanhafiz,
Pêæćə!!!




Notadarilesungpipit : maaf ye tag name sis yana...


4 comments:

nurin khairi said...

ok jugak benda key cover macam ni, boleh differentiate between different keys. pernah nampak idea letak nail polish pelbagai warna untuk bezakan kunci tapi tak praktikal utk saya sbb xde nail polish hee

UMIE SUE said...

mcm comel jerr..tak pernah ;lg nmpk ni kat diy

BLuRpL3 said...

http://blurplediary.blogspot.com/

cantik sis, tapi saya pun tak penah guna sblm.. menarik :)

lesungpipit said...

NK : Blh la bli nj gunekn yg ni...sbbnye sy pon xde nail polish...hehehe

US : ade la sis...nnt cari taw...

BLuRpL3 : cantek kn...hehehe

Saat Aku Melihat Dunia

Aku Terima Maharnya

Nurul Insyirah bt Muhamad Hafiz

Nurul Iman bt Muhamad Hafiz

Designed by UMIESUEstudio 2014 FOR INSYIMANHAFIZ